Uitdaging en ontwikkeling zijn kernwaarden in mijn leven. Zo begon ik op latere leeftijd met een nieuwe uitdaging. Na eerst met veel plezier als operatie-assistent en leerlingbegeleider te hebben gewerkt, ben ik de studieboeken weer in gedoken.

In 2006 heb ik Praktijk Mirte opgericht. Sindsdien werk ik deels in de particuliere sector voor kinderen, jongeren en volwassenen met een diversiteit aan psychische klachten, waaronder voornamelijk trauma gerelateerde klachten. Ik ben gaan samenwerken met collega therapeuten en ik creëerde op die manier ruimte om mezelf te verdiepen in stressgerelateerde problematiek en crisisopvang binnen bedrijven en organisaties. Mijn hart ligt ook bij de beroepsgebonden PTSS. Naast EMDR behandelingen geef ik ook BEPP oftewel de Beknopte Eclectische Psychotherapie voor de complexe en beroepsgebonden PTSS.

Ik werk voor verschillende bedrijven en organisaties waaronder Ambulance Oost, Benchmark ElectronicsDu Gardijn, Bolletje, Wolves , Masevon en VDL ETG Almelo. Bij Ambulance Oost ben ik werkzaam als trauma behandelaar. De trainingen Bedrijfsopvangteam geef ik onder anderen bij Ambulance Oost en Wolves. Voor elk bedrijf wordt hiervoor een op maat geschreven handboek ontwikkeld.

De overige trainingen zijn allen vanuit het vertrekpunt “Brein-Bewust-Zijn” ontwikkeld. zoals “Brein-Bewust-Leiderschap” en Brein-Bewuste-Medewerkers/Stress als kompas”. Vanuit deze gedachtengoed worden trainingen ook op maat geschreven. Ik gebruik hierbij de ervaringen vanuit het trainerschap in combinatie met mijn ervaringen vanuit de praktijk als behandelaar sinds 2006.

Het afwisselend werken met mensen van verschillende leeftijden en uiteenlopende psychische en mentale klachten houd mij scherp. Ik volg dan ook met regelmaat (bij)scholingen en spar regelmatig met collega’s vanuit verschillende disciplines. Ik heb supervisie van een klinisch psycholoog om zo mijn kennis en vaardigheden als therapeut nog verder te ontwikkelen. Daarnaast verdiep ik mij in de neurowetenschap en neuropsychologie vanuit een brede en verdiepende interesse.

Heeft u als werknemer of werkgever interesse in één van de behandeltrajecten of een training op maat, neemt u dan  geheel vrijblijvend contact op.

Contact opnemen